top of page

Nově pomáháme i klientům Probační a mediační služby v Děčíně

Od října 2019 realizujeme s Probační a mediační službou ČR (dále jen PMS) společný projekt "VOL Nový start". Naše služby poskytujeme jejich klientům na 8 vybraných střediscích ve Středočeském a Ústeckém kraji. Díky kladným referencím a doporučení jsme nově zahájili spolupráci i se střediskem PMS v Děčíně.

Do projektu "VOL Nový start" se od začátku zapojilo necelých 400 klientů PMS, se kterými řeší naši dluhoví poradci jejich složitou životní situaci, zatíženou především vysokými dluhy a neschopností své závazky systematicky řešit. Do této chvíle jsme působili na střediscích Beroun, Jablonec nad Nisou, Kladno, Louny, Most, Rakovník, Rumburk, Teplice a Ústí nad Labem. Na základě kladných referencí ze střediska PMS v Rumburku, kterých si velmi vážíme, spolupracujeme nově i s klienty střediska PMS v Děčíně.


Cílem práce našich dluhových poradců je nejen nastavit s každým klientem nejvhodnější způsob, vedoucí k jeho oddlužení, ale rovněž je i detailně seznámit s klíčovými oblastmi v rámci finanční gramotnosti.





"VOL Nový start", reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/18_088/0010689, financovaného z Evropského sociálního fondu.

bottom of page