top of page

9.ročník Yellow Ribbon Run: společně podporujeme táty s trestní minulostí

Aktualizováno: 19. 3.

Ve středu 13.03.2024 zahájila Žlutá stužka, z.s. v pořadí již 9. ročník akce Yellow Ribbon Run, který je tentokrát věnovaný mužům-tátům s trestní minulostí. Slavnostní zahájení proběhlo ve Věznici Bělušice a my jsme se do této významné události s hrdostí zapojili, protože nás pojí nejen partnerství, ale i společný cíl - bojovat s předsudky.



Slavnostní zahájení se konalo v okrasné zahradě bělušické věznice. Po přivítání a neformálním představení neziskových organizací a jednotlivých programů, které se zaměřují na problematiku rodičovství a věnují svůj čas a energii podpoře těch, kteří to nejvíce potřebují, jsme přešli k hlavnímu bodu celého dne. Zahajovacímu 2 km běhu v okolí věznice.


Všechny přítomné běžce podpořila patronka dětí se žlutou stužkou, Barbora Černošková.



Podívejte se na fotografie z 9.ročníku Yellow Ribbon Run v naší galerii.






Tato iniciativa Žluté stužky je skvělým příkladem toho, jak společně můžeme podpořit ty, kteří to potřebují nejvíce, a ukázat, že každý z nás může mít pozitivní dopad na životy druhých. Jsme hrdí, že jsme mohli být součástí tohoto úžasného dne a děkujeme všem, kteří se na této akci podíleli a děkujeme i všem účastníkům a běžčům.



Veškeré další informace nejen o plánovaných akcích naleznete přímo na webových stránkách Žluté stužky










bottom of page