top of page

Věznice Rýnovice: odsouzení si díky odbornému kurzu sváření mohou zvýšit své šance na trhu práce

Ve dnech 16. až 21. října 2023 proběhl další z řady našich odborných kurzů pro osoby ve výkonu trestu odnětí svobody, které realizujeme ve spolupráci s naším partnerem, společností ProEduCo, s.r.o. Společně pomáháme odsouzeným na jejich cestě po propuštění z výkonu trestu.



Tentokrát se jednalo o odborný kurz sváření, který proběhl v prostorách Středního odborného učiliště ŠVS Rýnovice, a to v rámci projektu VOL Práci.


kurz sváření

Naše organizace se ve spolupráci s českými věznicemi dlouhodobě zaměřuje právě na práci s odsouzenými a na rozvoj jejich odborných dovedností. Tyto kurzy totiž představují další krok v resocializaci odsouzených a zvýšení jejich kompetencí na trhu práce po propuštění z výkonu trestu.


kurz sváření

Důležitým partnerem v našich snahách je společnost ProEduCo, s.r.o., která nabízí odsouzeným, kromě odborných kurzů, i pracovní poradenství, pracovní diagnostiku a další vzdělávací aktivity zaměřené na zvyšování jejich odborných kompetencí na trhu práce. Tato spolupráce je součástí našeho společného závazku podporovat resocializaci a přispívat tak k lepší budoucnosti pro odsouzené i propuštěné, jejich rodiny i celou společnost.



NA VÍCE FOTOGRAFIÍ SE PODÍVEJTE V NAŠÍ GALERII






Tato aktivita byla realizována v rámci projektu VOL Práci, reg. číslo: CZ.03.01.01/00/22_019/0000693, který je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost plus a státního rozpočtu ČR.




bottom of page